Inici
sol·licita pressupost per a kids d'autoconsum fotovoltaic per a vivendes i empreses.

Accessibility

L'ENGINYERIA LLIRÓ & ASSOCIATS, SL ofereix el seu web amb un disseny accessible amb l'objectiu de garantir l'accés als continguts al major nombre possible de persones, tenint en compte col·lectius amb discapacitats fí­siques i col·lectius amb diferents entorns tecnològics o d'accés.

S'han tingut en compte les Pautes d'accessibilitat establertes pel grup de treball WAI (Web Access Initiative) que pertany al W3C (World Wide Web Consortium). En concret, aquest web s'adapta a les pautes del Web Content Accessibility Guidelines 1.0, nivell doble A, les quals van subjectes a altres estàndards i consideracions que es descriuen a continuació:

Estàndards i compatibilitat

Totes les pàgines del web compleixen les recomanacions XHTML 1.0 del W3C o HTML 4.01 segons el cas. En tots els casos s'han seguit els criteris de marcat semàntic i estructurat per separar l'estructura de la presentació dels continguts.

La presentació dels continguts de les pàgines web s'ha desenvolupat complint les recomanacions CSS 2 del W3C.

Aquests estàndards garanteixen l'accés a la informació del web a través de qualsevol dispositiu de navegació que segueixi els estàndards i recomanacions del W3C.

Tecles d'accés

Tot i no estar molt extés el suport amb accés mitjançant el teclat, en el web de ENGINYERIA LLIRÓ & ASSOCIATS, SL s'han definit accessos de teclat a les principals seccions del web. La combinació de tecles dependrà del dispositiu i plataforma d'accés al web. Un dels casos més habituals és la combinació simultània de tecles [Alt] + [tecla d'accés] i les deixeu anar per finalment prémer la tecla [Intro] . Aquesta combinació és vàlida per als navegadors Internet Explorer i Mozilla Firefox.

Tecles d'accés disponibles des de qualsevol pàgina del web:

  • [alt] + h i [intro] : portada del web
  • [alt] + c i [intro] : contactar
  • [alt] + m i [intro] : mapa web
  • [alt] + a i [intro] : pàgina d'accessibilitat

Si sorgí­s algun problema en l'accés als continguts o se'ns vol comunicar qualsevol suggeriment, se'ns pot fer arribar a través de l'adreça de correu electrònic: llirolliro.com.

ENGINYERIA LLIRÓ & ASSOCIATS, SL
C/ Grècia, 4 nau 2 Pol. Ind. Les Comes  · 08700 Igualada (Barcelona) · Tel. 938066196 · mail: [email protected]